Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε 2500 € από λογαριασμό Βολιώτη και της κόρης του

Να επιστρέψει πίσω τα χρήματα που πήρε από έναν Βολιώτη και την κόρη του καλείται ένας λογιστής από την Αθήνα, αλλιώς θα καταλήξει στην φυλακή για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 16 μηνών, στην οποία τον καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και κρίθηκε ένοχος ερήμην για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 29 Νοεμβρίου 2021 ως λογιστής ζήτησε τραπεζικούς λογαριασμούς και κωδικούς για να διεκπεραιώσει μια δουλειά για λογαριασμό ενός Βολιώτη και της 25χρονης κόρης του, αυτοί τα έδωσαν με αποτέλεσμα να κάνει μεταφορά σε δικό του λογαριασμό 2.500 €!

Ο συμπολίτης υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει, με τις ενέργειες που λογιστή, μέσω e banking διαπίστωσε ότι έλειπαν τα χρήματα από τον λογαριασμό του και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 200 €, με αναστολή, υπό τον όρο να καταβάλει εντός δύο μηνών στον παθόντα 2.150 € και στην παθούσα κόρη του 350 €. Αν δεν το πράξει δεν ισχύει η αναστολή, η έφεση δεν θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και αν συλληφθεί θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή