Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε «φωτιά» το πολιτικό σκηνικό στην Καλαμπάκα

Μηνύσεις, απολογίες, συνεργασίες και ολίγη…ποίηση

Όλα τα έχει η προεκλογική περίοδος στην Καλαμπάκα. Ο Δήμος Μετεώρων έρχεται να γίνει εκείνος ο δήμος που δεν θα προλαβαίνουμε τις εξελίξεις όσον αφορά τους συνδυασμούς που διεκδικούν τη ψήφο των δημοτών.

Έτσι, πέρα από τις διεργασίες που έχουν ξεκινήσει όσον αφορά πιθανές συνεργασίες έχουμε και την απολογία στην οποία καλείται ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Θεοχάρης μετά από τη μήνυση που κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λύπας.

Ο λόγος, παλαιότερες δηλώσεις του πρώτου στο ράδιο Σταγών όπου μέσα στις άκρες τον κατηγόρησε για ιδιοτέλεια. Ο δε καλούμενος σε απολογία, εμπνεύστηκε από το όλο κλίμα απαγγέλοντας σήμερα ποίηση με κεντρικό θέμα την ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ Θοδωρή Αλέκου και Σωτήρη Παπαχρήστου…

Το σίγουρο είναι ότι η προεκλογική κούρσα στον Δήμο Μετεώρων έχει ξεφύγει και προκαλεί εύλογο προβληματισμό. Ένας Δήμος με τόσες δυνατότητες, με έτοιμο «πρώτο» υλικό όσον αφορά την ανάπτυξη και τον πολιτισμό να αναλώνεται σε μια διαρκή πολιτική αντέγκλησης με πολιτικό μεν αποτύπωμα αλλά τελικά καθόλου κοινωνικό.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή