Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε τα …βούνα ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Το Σάββατο 22 Αυγούστου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων,  αποτελούμενο από τον βουλευτή του κόμματος Σάκη Παπαδόπουλο και τα στελέχη του κόμματος, Παναγιώτα Δριτσέλη,  Βαγγέλη Μεσημέρη, Χρήστο Μπάτζιο, Θανάση Μπουλογεώργο και Πέρυ Χαρτοπούλου επισκέφθηκε τα ορεινά χωριά του Αμάραντου και του Κλεινοβού.

Στις επαφές που είχαν με φορείς και με κατοίκους της  περιοχής, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των χωριών, που αφορά την διαχείριση του νερού, την αποκομιδή των σκουπιδιών,, την εύρυθμη λειτουργία τους , την αναπτυξιακή προοπτική τους,  καθώς και το σύνολο των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Σε σχέση με το θέμα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα και αφορά την επένδυση εταιρείας εμφιάλωσης νερού στην περιοχή, δηλώνουμε ότι η πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το νερό αποτελεί δημόσιο αγαθό και πρέπει σε αυτό να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση ο κάθε πολίτης.

Επίσης  θεωρεί απαραίτητες τις επενδύσεις  στην περιοχή, επενδύσεις όμως που δεν θα επηρεάζουν την επάρκεια του νερού στους κατοίκους και στους επαγγελματίες και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και οι όροι προστασίας του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας  του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή