Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε τον γιο της, του είπε ότι θα αυτοκτονήσει κι έπεσε από το μπαλκόνι

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης από την πτώση μιας γυναίκας από μπαλκόνι πολυκατοικίας, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης (23/2).

Η 64χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο στην οδό Ιωάννου Δέλλιου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, παρότι έφτασε άμεσα στο σημείο, βρήκε τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Της έκαναν ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρουν, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. «Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας», δηλώνει συγκλονισμένη στο thestival.gr γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια, μόλις 10 μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης, την ώρα του συμβάντος και είδε την 64χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Η 64χρονη φέρεται, μάλιστα, να πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει. Έκλεισε το τηλέφωνο και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 64χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή