Πήρε θέση για τον Μπέκιο ο Μπαταγιάννης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης έκανε την παρακάτω δήλωση για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Ανδρέα Μπέκιο:

Από τη πρώτη μέρα που πήρα απόφαση να αναλάβω τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα δίπλα μου προστέθηκε από τη πρώτη στιγμή ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μπέκιος. Ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από πολύ μεγάλους συλλόγους της χώρας. Αυτή η συνεργασία πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε και στις επιχειρήσεις μου, όπου η συμβολή του κ. Μπέκιου είναι ανυπόστατο κομμάτι της ανάπτυξής τους.Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η παρουσία του κ. Μπέκιου στην καθημερινότητα της ομάδας δεν θα ήταν εφικτή λόγο της πολυσχιδής του επαγγελματικής δράσης στην Αθήνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα συναντηθήκαμε στο γραφείο μου στην Αθήνα, όπου συμφωνήσαμε μετά από πρωτοβουλία του κ. Μπέκιου καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί πάρα πολύ και από κοινού συμφωνήσαμε ότι από εδώ από εδώ και πέρα συνεχίζει από τον προεδρικό θώκο, καθώς το πλούσιο βιογραφικό του και η εμπειρία του τον κάνει απαραίτητο κυρίως στην εκπροσώπηση της ομάδας στα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών, αλλά και την φυσική του παρουσία στα συμβούλια της Φούτμπολ Λιγκ.

Μέσα από αυτή την επαγγελματική συνεργασία γεννήθηκε μια πραγματική και αμοιβαία φιλία.

Με τιμή
Δημήτριος Μπαταγιάνης, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή