Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε ο ΑΟΤ τον βαθμό από τον πρωτοπόρο της Super League

Σπουδαία εμφάνιση μπροστά στους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης.

Μπροστά σε 4.000 θεατές και εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ο Α.Ο. Τρίκαλα αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο της Super League Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα ήθελε να μην χάσει αυτό το παιχνίδι για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο και τα κατάφερε με ισοπαλία 1-1 και απομένει μια ισοπαλία στο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα ομάδα επίσης της Super League για να επιτευχθεί ο στόχος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με τον Αποστολίδη να χρειάζεται 2 αποκρούσεις στα πρώτα 2 λεπτά της αναμέτρησης και στο 4΄ ο Τσίπρας πλάσαρε άουτ στην πρώτη καλή στιγμή του Α.Ο.Τ.

Στο 20΄ η ομάδα των Τρικάλων ζητά πέναλτι σε πτώση του Τσίπρα από μαρκάρισμα με τον διαιτητή να αποδοκιμάζεται από την εξέδρα που έδειξε συνέχεια στον αγώνα.

Στο 23΄ ξανά ο Αποστολίδης επεμβαίνει σε σουτ και στο 27΄ο Καπός νικιέται στο τετ-α-τετ στην κλασική ευκαιρία του ΑΟΤ να ανοίξει το σκορ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε εν μέσω αποδοκιμασιών για τον διαιτητή για την φάση του 20ου λεπτού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52΄ η κερκίδα παίρνει «φωτιά» όταν ο Γκόλιας εκτελεί φάουλ και στην προσπάθεια του να απομακρύνει αμυντικός πετυχαίνει το αυτογκόλ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πάνος σουτάρει αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας επεμβαίνει και στο 60΄ νέα …απογείωση του Αποστολίδη που κρατά την εστία του ανέπαφη και το ίδιο γίνεται και στο 72.

Στο 76' όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του Α.Ο.Τ. και να φτάσουν στην ισοφάριση και 3 λεπτά αργότερα να σκοράρουν εκ νέου αλλά το γκολ να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ πάνω στον Αποστολίδη.

Το σκορ δεν άλλαξε και στο …94 που έληξε το παιχνίδι, οι θεατές έδωσαν το χειροκρότημα στους παίχτες του Α.Ο. Τρίκαλα που έκανα μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση.

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (78΄Μίλιεβιτς), Τσίπρας, Καπός (67΄Ντίνας), Γροντής (55΄Τόμιτς).

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή