Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Πισίνα Αγίου Γεωργίου: Σε ρυθμούς ολοκλήρωσης τα έργα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ανοιχτό κολυμβητήριο Αγίου Γεωργίου στα Τρίκαλα, με εντατικές εργασίες και στόχο άμεση λειτουργία.

22 May 2026
Πισίνα Αγίου Γεωργίου: Σε ρυθμούς ολοκλήρωσης τα έργα

Συνεργεία εκτελούν σήμερα εντατικές εργασίες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αγίου Γεωργίου στα Τρίκαλα, επιταχύνοντας τις διαδικασίες για την πλήρη αποπεράτωση του έργου.

Εντατικές εργασίες στην τελική ευθεία

Η επιτόπια καταγραφή δείχνει ότι οι παρεμβάσεις στην υποδομή βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο.

Οι εργάτες ρυθμίζουν τεχνικές λεπτομέρειες στη στέγη και στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων.

Αν και οι υπεύθυνοι απαγορεύουν την είσοδο στο εσωτερικό για λόγους ασφαλείας, η εικόνα της γεμάτης πισίνας με καθαρό νερό μαρτυρά τη μεγάλη πρόοδο που σημειώνουν τα συνεργεία.

Καθημερινό καταφύγιο για τους Τρικαλινούς

Οι κάτοικοι της πόλης μετατρέπουν καθημερινά το Πάρκο του Αγίου Γεωργίου σε ένα πραγματικό δεύτερο σπίτι τους.

Εκατοντάδες πολίτες επιλέγουν τον χώρο για την πρωινή τους γυμναστική, το περπάτημα ή τον καθημερινό τους περίπατο.

Η προσθήκη της λειτουργικής πισίνας πρόκειται να αναβαθμίσει τις επιλογές των αθλουμένων, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία για κολύμβηση μέσα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Τρικάλων.

Σημαντική αποσυμφόρηση στη Μπάρα

Το νέο κολυμβητήριο έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στις αθλητικές υποδομές της περιοχής.

Η δημοτική αρχή είχε επιβάλει παλαιότερα χρηματική ρήτρα στον ανάδοχο για τις καθυστερήσεις, όμως τώρα το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Η ολοκλήρωσή του θα δώσει μεγάλη ανάσα στο κολυμβητήριο της Μπάρας, το οποίο δέχεται καθημερινά τεράστιο φόρτο, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους τοπικούς συλλόγους και τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ.

Όπως είχε αναδείξει το TrikalaNews.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ για την κλειστή πισίνα και την αλλαγή στέγης, το ζητούμενο δεν είναι μόνο να τελειώσουν οι εργασίες, αλλά να δοθεί λύση που θα αντέξει στην πράξη. Γιατί αν το πρόβλημα απλώς μετατέθηκε για αργότερα, τον λογαριασμό δεν θα τον πληρώσουν οι ανακοινώσεις, αλλά οι Τρικαλινοί.



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..