Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιστοί και αστυνομικοί …αγκαλιά τα Θεοφάνεια στη χώρα

Το «αντάρτικο» της εκκλησίας «συνθηκολόγησης» Ιερώνυμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έληξε άδοξα, καθώς πιστοί και αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πιστοί και αστυνομικοί βρέθηκαν …αγκαλιά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, καθώς προσήχθησαν από την ΕΛΑΣ στην προσπάθεια τους να κάνουν ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα.

Οι πολίτες μάλιστα χρησιμοποιώντας μεγάφωνο καταφέρθηκαν εναντίον των απαγορεύσεων αποκαλύπτοντας πως είχαν απευθύνει κάλεσμα σε 50 ιερείς προκειμένου να παρευρεθούν στην ρίψη του Σταυρού αλλά όλοι… αρνήθηκαν.

Την ανικανότητα συνεννόησης Εκκλησίας, Κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, φαίνεται ότι θα την πληρώσουν πολύ ακριβά οι πολίτες καθώς ήδη ξεκίνησαν σκληρές δηλώσεις από τους λοιμωξιολόγους τόσο της επιτροπής όσο και του «ευρύτερου κύκλου» τους, ρίχνοντας ακόμη μία φορά το φταίξιμο στους …πιστούς.

Ο καθηγητής γενετικής και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας Μανώλης Δερμιτζάκης, ο οποίος επισυνάπτοντας στο facebook δύο φωτογραφίες από τον Ναό της Μητρόπολης Πειραιά, τα έβαλε με τους πιστούς που πήγαν να κοινωνήσουν την Άγια ημέρα των Θεοφανίων.

«Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα…»

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανεις γιατι η Ελλαδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολυ καιρο, και ισως και με κλειστά σχολεία παλι σύντομα.
Κρίμα …

Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή