«…Πλέον η Πύλη, μπήκε στον χάρτη της καθαρής ενέργειας».

21 Jul 2021 Θεσσαλια

Ο ερχομός της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η ανταπόκριση του κόσμου και των επιχειρήσεων της Πύλης, η αξιοποίηση του Προγράμματος της Περιφέρειας για την επιδότηση σύνδεσης με το φυσικό αέριο, δημιουργούν νέες συνθήκες ανάπτυξης της περιοχής.

Τα δημοτικά κτίρια, τα σχολεία μας θα έχουν μείωση των εξόδων θέρμανσης και ταυτόχρονα θα υπάρχει αυξημένη προστασία του περιβάλλοντος.

Φυσικά στόχος μας παραμένει η επέκταση και η κάλυψη και άλλων Κοινοτήτων.

Πράγμα που θα το πετύχουμε…».

Αυτά δηλώνει ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ενόψει της έλευσης κλιμακίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.  στην αγορά της Πύλης.

Την Παρασκευή, 23 του μήνα Ιουλίου από τις 9 το πρωϊ μέχρι στις 1 το μεσημέρι.

Με την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού της Εταιρίας.

Με σκοπό να ενημερώσουν τους πολίτες για την χρησιμότητα του φυσικού αερίου, για τον τρόπο λειτουργίας της Εταιρίας, για το πλάνο εγκατάστασης του δικτύου διανομής.

Να καταγράψουν για μία ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, να τονίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, με γνώμονα πάντα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής.

Ο Πρόεδρος της Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας θα υποδεχθεί το κλιμάκιο και ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για την αλλαγή σελίδας στον ενεργειακό χάρτη της Πύλης.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Επανένωση δεσμών μέσω ποδοσφαίρου και μπάσκετ ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Amberg

Επανένωση δεσμών μέσω ποδοσφαίρου και μπάσκετ ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Amberg

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνεται η ανανέωση των δεσμών ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Amberg της Γερμανίας μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων …
Ευχές σε Τρικαλινούς αθλητές στην Ολυμπιάδα του Παρισιού με μπάνερ της ΕΡΤ

Ευχές σε Τρικαλινούς αθλητές στην Ολυμπιάδα του Παρισιού με μπάνερ της ΕΡΤ

Ο Δήμος Τρικκαίων, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, τιμά και στηρίζει τους τρικαλινούς αθλητές που συμμετέχουν στην Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή …
Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών η Βασιλική Νταή

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών η Βασιλική Νταή

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, Νταή Βασιλικής, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 105 ετών …