Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τα …χιονοπέδιλα

Τι αναφέρουν οι ενοικιαστές εξοπλισμού σκι με αφορμή την αποκάλυψη του trikalanews.gr για την κατάσταση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Τρικάλων.

Άμεση ήταν η παρέμβαση από τους ενοικιαστές εξοπλισμού σκι στην χθεσινή αποκάλυψη ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, θα λειτουργήσει χωρίς ενοικίαση εξοπλισμού για σκι προς τους επισκέπτες, κάτι που είναι πρωτοφανές για Χιονοδρομικό Κέντρο σε όλο τον …πλανήτη.

Σε επιστολή τους προς το trikalanews.gr αναφέρονται τα εξής:

«Σε συνέχεια του άρθρου σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλοι εμείς που επί 25 συναπτά έτη περίπου, εργαστήκαμε με κατάθεση ψυχής σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, έχουμε συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση με σκι – snowboard και παιδικά έλκηθρα, των επισκεπτών του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου, έχοντας καταβάλει στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις μας – μόνο τα τελευταία 5 χρόνια της κρίσης με ελάχιστες περιόδους καλής χιονόπτωσης αποδώσαμε περίπου 50.000 ευρώ, κάναμε πάνω από 10 συγκεκριμένες προτάσεις γραπτές, λειτουργίες παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εξοπλισμού και μαθημάτων σκι και σε βάση σύγχρονου τουριστικού marketing και τουριστικού μάνατζμεντ.

Προτείναμε γραπτώς οργάνωση και λειτουργία Σχολής σκι και snowboard με πλήρως νόμιμες αδειοδοτήσεις και με προσωπικό που έχει τα πραγματικά νόμιμα πτυχία ειδίκευσης που απαιτούνται.

Θα αποτελέσει επίσης παγκόσμια πρωτοτυπία η πρόταση που έγινε περί απαγόρευσης χρήσης των παιδικών έλκηθρων χιονιού σε παιδάκια τα οποία στις μέρες των Χριστουγέννων και μέσα σε πανέμορφο χειμωνιάτικο αλπικό τοπίο επιθυμούν να απολαύσουν το παιχνίδι στο χιόνι γλιστρώντας με το έλκηθρο…

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και πολλά ακόμη στοιχεία πλήρως τεκμηριωμένα!

Η θέλησή μας για συνεργασία με τους φορείς διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου ήταν και παραμένει πάντα θετική και με καλές προθέσεις, στη βάση καλής λειτουργίας που δείξαμε όλα αυτά τα 25 χρόνια. Θα επανέλθουμε με νεώτερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή