Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποδηλατάδα στην Καλαμπάκα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Η 3η Ιουνίου ορίστηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Επρόκειτο για πρωτοβουλία μίας διεθνούς εκστρατείας από λάτρεις του ποδηλάτου στην οποία πρωτοστάτησε ο Πολωνός κοινωνιολόγος και ακτιβιστής δρ. Λέσεκ Σιμπίλσκι.

Η ύπαρξη του ποδηλάτου υφίσταται για πάνω από δύο αιώνες. Ενισχύει την υγεία, προάγει τον σεβασμό προς το περιβάλλον, αποτελεί μία από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και είναι ένας από τους βασικούς στόχους του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο Δήμος Μετεώρων σας δείχνει τον δρόμο και σας περιμένει στις 7:00’ μμ στην είσοδο της πόλης (ξενοδοχείο Διβάνη) με το ποδήλατο, το κράνος και ασφαλείς αποστάσεις, για μία ποδηλατοβόλτα,  έως την αίθουσα ψηφιακής απεικόνισης (3D).

Ας μεταφέρουμε λοιπόν το δικό μας αισιόδοξο μήνυμα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας και της πολιτιστικής κουλτούρας, από έναν Δήμο με ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και κέντρο της Ορθοδοξίας, τα Μετέωρα,  που αποτελεί μοναδικό τουριστικό προορισμό και όνειρο ζωής για τον κάθε επισκέπτη σε όλον τον κόσμο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή