Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποδηλατική εκδήλωση «1ος Δρόμος της Δάφνης»

Η  «Cycling Hellas»  με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο «Πηνειό», την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Τεμπών, τον Δήμο Δελφών, τον Δήμο Λαμιέων, συνδιοργανώνουν σήμερα την ποδηλατική εκδήλωση με την επωνυμία «1ος  Δρόμος της Δάφνης», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 
Στόχος είναι η ανάπτυξη  του  αθλητικού, ψυχαγωγικού, πολιτιστικού τουρισμού στη χώρα. Παράλληλοι στόχοι είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και η ανάπτυξη της ποδηλασίας αφενός και αφετέρου η τουριστική ανάπτυξη των περιοχών που εμπλέκονται και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.
Η ποδηλατική εκδήλωση με ποδήλατα δρόμου απευθύνεται στους λάτρεις  μεγάλων αποστάσεων  και της ιστορίας της χώρας μας, οι οποίοι θα καλύψουν 230 χιλιομέτρα.
Θα ξεκινήσει από την Κοιλάδα των  Τεμπών  Λάρισας και θα τερματίσει στο Μαντείο των Δελφών κουβαλώντας ένα μύθο και μια ιστορία. 
Στόχος των διοργανωτών, είναι η διαδρομή αυτή να γίνει θεσμός και να συνδυαστεί με την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. 
Σε όλη τη διαδρομή θα κινούνται σε πομπή αυτοκίνητα και φορτηγά  ψυγεία υποστήριξης για υδροδοσία, τροφοδοσία,  service σε σταθμούς για την μηχανική υποστήριξη των  ποδηλάτων, προπομπός οδηγός μπροστά,  αυτοκίνητο «σκούπα»,  ποδηλάτες συνοδοί, οχήματα για  πρώτες βοήθειες, φορτηγό για μεταφορά ποδηλάτων, λεωφορείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή