Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποια η σύνδεση του γιατρού που κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του με τα Τρίκαλα;

Τι λέει το Χαμόγελο του Παιδιού για το ιστορικό της υπόθεσης και πώς παρενέβη

Προφυλακιστέος παραμένει ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης κόρης του σε παιδότοπο, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να αναφέρει πως έλαβε σχετική κλήση για το συμβάν ενώ να σημειωθεί ότι την υπόθεση χειρίζεται η Εισαγγελία Κατερίνης. 

Η ΜΚΟ, στην ανακοίνωσή της για το καταγγελλόμενο περιστατικό, σημειώνει πως στις «27.02.2024, και τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3 χρόνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν, πατέρα του».

«Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης» συνεχίζεται στη σχετική κλήση που έλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του κ. Γιάννη Αργυρόπουλου που διατηρεί γραφείο στην Κατερίνη, αποκρούει τις κατηγορίες ενώ αναμένουν την απόφαση σχετικά με την προσφυγή που έχουν καταθέσει για να μην ισχύσει η προφυλάκιση.

Τώρα, όσον αφορά τη σχέση του φερόμενου ως δράστη με τα Τρίκαλα, από το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr προκύπτει ότι δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και στην περιοχή των Τρικάλων μέχρι το 2009 ως μέλος τότε του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Από τότε, σύμφωνα πάντα με πηγές, ιδιωτεύει ενώ φέρεται να άλλαζε συχνά περιοχή δραστηριότητας.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή