Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποια η θέση του Καταβούτα για τη διαδικασία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου

«Η κατάσταση απαιτεί από εμάς σύνεση… μακριά από προσωπικές επιδιώξεις της στιγμής»

Ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το πρόσωπο που θα είναι ο επόμενος δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος από την παράταξη του Δημήτρη Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας βρίσκεται επί ποδός μιας και τα έργα τρέχουν ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο.

Όπως δήλωσε ωστόσο στο Trikalanews.gr, παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα νέα δεδομένα που έφερε η υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου αλλά και τα όσα διαμορφώνονται εντός δημοτικής ομάδας.

Όπως μας ανέφερε, «Οφείλουμε να αφουγκραστούμε την ανησυχία της κοινωνίας που απαιτεί από εμάς μια άμεση και αποτελεσματική λύση. Η πόλη βρίσκεται σε αναβρασμό έργων και εκκρεμών αποφάσεων και η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί από εμάς σύνεση, πνεύμα ομαδικότητας και ομοψυχίας μακριά από προσωπικές επιδιώξεις της στιγμής» .

Μετά την ευθύτατη βολή…συμπλήρωσε, «Περιμένω προσωπικά τη συνάντηση της δημοτικής μας ομάδας το Σάββατο και την θέση του τέως Δημάρχου ως προς το ζήτημα. Είμαι βέβαιος πως θα είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη και τονίζω πως οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε».

Τώρα όσον αφορά τις διαδικασίες ανέφερε χαρακτηριστικά, «Άποψή μου είναι ότι πρέπει  να θέσουμε ως στόχο ο επόμενος δήμαρχος να εκλεγεί αν όχι εξασφαλίζοντας το σύνολο των ψηφισάντων τουλάχιστον από απόλυτη πλειοψηφία (14 στους 26) και από τη πρώτη κάλπη και να μη συρθούμε σε 2πλη και 3πλη εκλογική διαδικασία η οποία δίνει τη δυνατότητα στο νέο δήμαρχο να εκλεγεί με σχετική πλειοψηφία αλλά θα σεβαστώ την όποια απόφαση προκύψει από τη δημοτική Ομάδα και θα είμαι υποψήφιος με όποιον δήμαρχο προκύψει από τη διαδικασία.

Θεωρώ λοιπόν  επιβεβλημένο να σεβαστούμε άπαντες την απόφαση της ομάδας και κυρίως του δημιουργού της και απόλυτου ηγέτη της εξασφαλίζοντας κλίμα ομόνοιας στην επόμενη ημέρα».

Τώρα, σχετικά με το κρίσιμο διάστημα, στηρίζεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου «Ευχαριστώ την Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Συντηρησεων του αμαξοστάσιου. Είναι όλοι συνεπέστατοι στα καθήκοντα τους αυτές τις ημέρες και διασφάλιζουν την υγιή συνέχιση των έργων και της κανονικότητας στο πρόγραμμα εκτέλεσης τους».

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Τρικκαίων: Όλα θα κριθούν με την επιστροφή του Παπαστεργίου στα Τρίκαλα

Πιέσεις, ονόματα κι ένας Δήμος Τρικκαίων ασφυκτικά διεκδικούμενος

Φωτιές που καίνε άναψε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην «πράσινη» πτέρυγα

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή