Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποιητική συλλογική τρικαλινής παρουσιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη

Η ποιητική συλλογή της τρικαλινής Ελένης Ποζιού παρουσιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη από τις εκδόσεις «ΣΥΡΤΑΡΙ». Πρόκειται για τη συλλογή με τίτλο ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ, η οποία θα παρουσιαστεί στο Μουσείο, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 19:00.
Με την ποιήτρια θα συνομιλήσει ο Νίκος Μάντζιος,  μαθηματικός, συγγραφέας. Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Αντονέλλα Χήρα & Σωτήρης Ζαχαρόπουλος. Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη, εκπαιδευτικός, πιανίστρια.
Για την είσοδο στον χώρο της παρουσίασης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Ελένη Ποζιού

ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ

​Εκδόσεις Συρτάρι

​Συνήθως μόνοι βαδίζουμε.

Κάνοντας ανόητους διασκελισμούς,

κροταλίζουμε τα πέλματα στο πεζοδρόμιο.

Ενίοτε συμβαδίζουμε με άλλους,

στις διχάλες χωριζόμαστε

ή σιωπηρά

αποστρέφουμε τις πλάτες

και συνεχίζουμε.

Η Ελένη Ποζιού γεννήθηκε και ζει στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημιουργική Γραφή από το Ε.Α.Π σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Παρακολουθεί δε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ασχολείται ενεργά με το Θέατρο.

*Το έργο του εξωφύλλου ανήκει στη ζωγράφο Sabine Rudolph

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή