Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποιοι και γιατί σχίζουν τις αφίσες στην Οιχαλία;

Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου, υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας

Αρχικά έκοψαν σύρριζα με τροχό (!) μια καλαίσθητη μεταλλική πινακίδα ανακοινώσεων στην πλατεία της Οιχαλίας.

Ακολούθησε ένα καταιγιστικό σχίσιμο αφισών της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ρύπανση του περιβάλλοντος χώρου σε καθημερινή σχεδόν βάση. Σχίσιμο αφισών ακόμα και εντός ιδιωτικού χώρου! Οι φυσικοί δράστες ή οι ηθικοί αυτουργοί των τραμπούκικων αυτών πράξεων (δεν βρίσκουμε ηπιότερο χαρακτηρισμό), πέρα απ΄ το μίσος που έβγαζαν λόγω του φόβου, στα όρια του πανικού, μπροστά στη νέα Κίνηση, έδειχναν πως κατέχονται απ’ το σύνδρομο του ‘’ιδιοκτήτη’’ της Οιχαλίας και κατ’ επέκταση του Δήμου Φαρκαδόνας!

Κλιμάκιο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επισκέφτηκε το Α.Τ. Φαρκαδόνας και έλαβε τη ρητή διαβεβαίωση ότι η Αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έχει κανενός είδους ανάμειξη στις απαράδεκτες αυτές πράξεις.

Στη συνέχεια με εξώδικό μας στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας ζητήσαμε πλήρη ενημέρωση για τα αποκρουστικά συμβάντα στην Οιχαλία (και αλλού), καθώς και την από κοινού συνεργασία μας, προκειμένου να προστατευτεί η ελευθερία του λόγου και η διάδοσή του, η πολιτισμένη αντιπαράθεση ιδεών και η δημοκρατία. Η απάντηση του Δημάρχου ήταν η… εκκωφαντική σιωπή του!

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η δυναμική παρουσία της σ’ όλα τα χωριά έπεσε σαν ‘’πετριά’’ στα βαλτονέρια του Δήμου και ιδιαίτερα της Οιχαλίας, που πάντα υπάρχει ένα «κονκλάβιο» που βγάζει καπνό.

Η συνεχώς αυξανόμενη δύναμη και απήχηση στον λαό της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι απανωτές μεγάλες και πολύωρες συγκεντρώσεις – λαϊκές συνελεύσεις της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όταν αυτοί δεν μπορούσαν να μαζέψουν ούτε 5-6 άτομα, γρήγορα αποδείχθηκε η υπόθεση μη διαχειρίσιμη για το κατεστημένο, που χρόνια ολόκληρα εναλλασσόμενες φατρίες διοικούσαν με φαυλότητα και λυμαίνονταν τον Δήμο, χωρίς καμιά διαφάνεια και λογοδοσία στον λαό.

Η παρατεταμένη σιωπή, ο μη διάλογος και ο μη αντίλογος στο προσκήνιο, δηλώνει σαφώς ότι δεν έχουν όπλα στη φαρέτρα τους για να αντιμετωπίσουν την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το παρασκήνιο, η συκοφαντία, οι πράξεις βίας και εκφοβισμού των πολιτών δεν πρόκειται να ανακόψουν την αποδρομή τους προς την έξοδο απ’ την εξουσία και την πορεία της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προς τη Νίκη.

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ο κόσμος τη δέχεται πια όπως η διψασμένη γη το νερό της βροχής έρχεται για να βγάλει τον ταλαιπωρημένο Δήμο μας από την παράλυση και τη δημογραφική κατάρρευση στο ξέφωτο της ανασυγκρότησης, της έντιμης διαχείρισης, της παραγωγής, της δημιουργίας και του πολιτισμού. Ένας Δήμος – κόσμημα στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου και το κέντρο της Ελλάδας.

Μπορεί να γνωρίζουμε ποιοι και γιατί θέλουν το σχίσιμο των αφισών της και την εξαφάνισή της απ’ τον δημοτικό χάρτη της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ωστόσο παραμένει το ερώτημα: ΠΟΙΟΣ – ΠΟΙΟΙ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ;

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή