Αθλητικα

Ποιος θα είναι πλέον ο στόχος; Ποια η επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα;

Η άνοδος απέχει εννιά βαθμούς και ο υποβιβασμός λιγότερους…

30 Jan 2023

Ακόμη η φίλαθλη κοινή γνώμη δυσκολεύεται να πιστέψει το πώς μια ομάδα η οποία διαθέτει το καλύτερο θεωρητικά ρόστερ στην κατηγορία, να φτάσει να μείνει εκτός στόχου πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος.

Και όμως.. να που το πλέον απίθανο σενάριο για την φετινή πορεία του ΑΟΤ, έγινε πραγματικότητα. Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη ημέρα;;;

Με βάση την βαθμολογική διαφορά αλλά και την εικόνα της ομάδας, οι 9 βαθμοί από το Ύπατο καλύπτονται μόνο με θαύματα και η διοίκηση πλέον βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι.

Θα πετάξει λευκή πετσέτα αφήνοντας εκτός ομάδας τα «βαριά» συμβόλαια και προχωρώντας με ένα πιο μαζεμένο μπάτζετ ρισκάροντας όμως ακόμη και να κινδυνέψει με υποβιβασμό ή θα συνεχίσει την προσπάθεια ως έχει και όπου βγει;

Είναι δεδομένο πως ο Σάκης Θεοδοσιάδης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επωμισθεί καμία ευθύνη προς το παρόν. Παρέλαβε χάος και είναι αδύνατον μέσα σε λίγες ώρες να διορθώσει το χάλι.

Όπως είναι δεδομένο πως από τη νέα σεζόν θα πρέπει να πάρει τα κλειδιά του ΑΟ Τρίκαλα σπίτι του και να κτίσει τη νέα ομάδα… κάτι που όπως φαίνεται, δεν έγινε σωστά φέτος.

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.