Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποιος θα είναι πλέον ο στόχος; Ποια η επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα;

Ακόμη η φίλαθλη κοινή γνώμη δυσκολεύεται να πιστέψει το πώς μια ομάδα η οποία διαθέτει το καλύτερο θεωρητικά ρόστερ στην κατηγορία, να φτάσει να μείνει εκτός στόχου πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος.

Και όμως.. να που το πλέον απίθανο σενάριο για την φετινή πορεία του ΑΟΤ, έγινε πραγματικότητα. Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη ημέρα;;;

Με βάση την βαθμολογική διαφορά αλλά και την εικόνα της ομάδας, οι 9 βαθμοί από το Ύπατο καλύπτονται μόνο με θαύματα και η διοίκηση πλέον βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι.

Θα πετάξει λευκή πετσέτα αφήνοντας εκτός ομάδας τα «βαριά» συμβόλαια και προχωρώντας με ένα πιο μαζεμένο μπάτζετ ρισκάροντας όμως ακόμη και να κινδυνέψει με υποβιβασμό ή θα συνεχίσει την προσπάθεια ως έχει και όπου βγει;

Είναι δεδομένο πως ο Σάκης Θεοδοσιάδης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επωμισθεί καμία ευθύνη προς το παρόν. Παρέλαβε χάος και είναι αδύνατον μέσα σε λίγες ώρες να διορθώσει το χάλι.

Όπως είναι δεδομένο πως από τη νέα σεζόν θα πρέπει να πάρει τα κλειδιά του ΑΟ Τρίκαλα σπίτι του και να κτίσει τη νέα ομάδα… κάτι που όπως φαίνεται, δεν έγινε σωστά φέτος.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή