Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Τρικάλων

Δύο νέες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και μια ημερίδα διοργανώνονται στην Π.Ε Τρικάλων με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σε στενή συνεργασία με φορείς, Δήμους και Συλλόγους, η Περιφέρεια  Θεσσαλίας στηρίζει διαχρονικά τη διοργάνωση εκδηλώσεων που συμβάλλουν στην ανάδειξη της  πολιτιστικής κληρονομιάς, καλλιεργούν το αίσθημα της κοινότητας και ενισχύουν την τοπική, πραγματική οικονομία. Οι εκδηλώσεις που εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας είναι οι εξής:

Ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων   στις 22 Απριλίου 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού  Συλλόγου Κόκκινου Πύργου Τρικάλων στις 23 Απριλίου 2023.  Πανηγύρι  για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου και του ομώνυμου Ιερού Ναού του συνοικισμού,  με παρουσίαση χορευτικών του συλλόγου και παραδοσιακό φαγητό. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός  Σύλλογος Κόκκινου Πύργου.

«Νεολαία, Άθληση και Xορός Τέρψις, Καλοκαίρι 2023» στις 23 Ιουνίου 2023  στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων με παραδοσιακούς χορούς, ευρωπαϊκούς χορούς, Latin, free style, cheer jazz, cheer hip hop, Zumpa, λαϊκούς χορούς κ.α. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων και ο σύλλογος TERPSIS DANCE ACADEMY Τρικάλων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή