Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολύ σκληρές για να χάσουν

Οι Νεανίδες του Φιλαθλητικού Τρικάλων συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τους επιβλήθηκαν των αντίστοιχων των Σουφλαριων μέσα στην Λάρισα, μετά από άλλο ένα χιτσκοκικό αγώνα με σκορ 1-3. 
 
Τα κορίτσια μας χωρίς να καταλαβαίνουν από ελλείψεις ξεκίνησαν το παιχνίδι δυνατά και μετά από ένα συναρπαστικό σετ επιβλήθηκαν της ομάδας των Σουφλαριων με 21-25.
 
Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας έκανε την κλασική της κοιλιά, με επακόλουθο να μην μπορέσει να μπει ποτέ στην διεκδίκηση του σετ χάνοντας εύκολα με 25-13.
 
Στο 3ο σετ οι κοριτσάρες μας, με περίσσια θέληση και παίζοντας και για τα κορίτσια που έλειπαν αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για να το βάλουν κάτω. Ανέβασαν την απόδοσή τους, άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και μετά από ένα χιτσκοκικό όπως συνηθίζουν τελευταία σετ, επιβλήθηκαν με 25-27!!!!!
 
Το επόμενο 4ο σετ είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Τα θηριάκια δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή την αμφισβήτηση για τον νικητή. Πήραν από την αρχή το momentum του σετ, εκμεταλλεύτηκαν την κακή ψυχολογία του αντιπάλου και έχοντας το μπλοκ να κλείνει τα φώτα τέλειωσαν εύκολα και γρήγορα το σετ με 12-25 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.
Συνοψίζοντας τα κορίτσια μας κατέθεσαν ψυχή και μέσα σε μια θερμή έδρα δεν καταλάβαιναν τίποτα. Μπήκαν αποφασισμένες, τίμησαν την φανέλα και τον εαυτό τους και καθοδηγούμενες μαεστρικά από τον Γεροβάϊο βρίσκονται πλέον με το ενάμιση πόδι κοντά στην επόμενη φάση, μόλις από την τρίτη αγωνιστική. Φυσικά δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν, αλλά να παραμείνουν προσηλωμένες στην δική μας ομάδα που κάποια στιγμή θα παίξει και πλήρης. 
 
Μόνο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια μας και Καλή συνέχεια
Φιλαθλητικός Τρικάλων
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή