Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πως να βρεις φθηνά και καλά ηλεκτρονικά τσιγάρα όταν ψάχνεσαι για αγορά;

Αποφάσισες να κόψεις το κάπνισμα και να στραφείς στο άτμισμα; Πολλοί θεωρούν πως ίσως το κόστος να είναι υψηλό, βλέποντας την τεράστια ποικιλία ατμικών προϊόντων που κυκλοφορεί στην αγορά. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Ναι, συμφωνούμε πως οι τιμές διαφέρουν  όσον αφορά τις κατηγορίες  ecigs,  τα υγρά αναπλήρωσης ή τα αναλώσιμα που συνεπάγονται. Αυτό όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από ένα μεγάλο εύρος  προϊόντων  και να βρεις αυτό που θα συμβαδίζει με τον προϋπολογισμό σου. Όταν ψάχνεις για ένα φθηνό ηλεκτρονικό τσιγάρο, καλό είναι να ακολουθήσεις κάποια βήματα  που θα σε οδηγήσουν  σε αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα να βρεις και οικονομικό, αλλά και καλό σε ποιότητα. Δες παρακάτω πως:

Έρευνα αγοράς στο ίντερνετ

Ο πρώτος κανόνας είναι αυτονόητος. Στα εξειδικευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων μπορείς να κάνεις την πρώτη σου έρευνα. Υπάρχουν δεκάδες στην ελληνική αγορά, όπου μπορείς να ψάξεις και να συγκρίνεις τιμές.  Έτσι, θα πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι κυκλοφορεί από τύπους ecigs, υγρά αναπλήρωσης, ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ τους. Πλέον, εκτός από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, μπορείς να επικοινωνήσεις και ηλεκτρονικά για τυχόν απορίες. Είναι σίγουρο πως θα σου δώσουν προτάσεις, ανάλογα με αυτό που ζητάς στην περίπτωση που έχεις κάποιες αμφιβολίες.

Ειδικές προσφορές & κουπόνια

Μην ξεχνάς πως σε φυσικά καταστήματα υπάρχουν πολλές φορές προσφορές αναλόγως τον εκάστοτε κατασκευαστή. Ακόμα περισσότερο, στα ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφορές θα βρεις κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Το φθηνό ecig δεν σημαίνει κακή ποιότητα σε όλες τις περιπτώσεις και αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άτμισμα. Είναι γεγονός πως μετά από τις απαραίτητες κινήσεις, θα βρεις αυτό που θα αντιστοιχεί στα χρήματα που θέλεις να επενδύσεις, αλλά και σε καλή ποιότητα, παράλληλα. Επίσης, τα κουπόνια είναι μια ακόμα λύση για επιπλέον κέρδος. Στα περισσότερα eshop σου προσφέρουν ένα κουπόνι, πχ. -15% εάν γραφτείς στο newsletter τους.

Έρευνα αγοράς σε φυσικά καταστήματα

Εάν πάλι είσαι τύπος ανθρώπου που θέλει να δει από κοντά αυτό που θα αγοράσει, τότε κάνε το εξής: Επισκέψου φυσικά καταστήματα στην περιοχή σου. Όσα πιο πολλά επισκεφτείς τόσο το καλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι σε θέση να περιεργαστείς πολλά ηλεκτρονικά τσιγάρα, να δεις αυτό που σε εντυπωσιάζει καλύτερα, διάφορες τιμές και τους κατασκευαστές τους. Πριν το αγοράσεις, συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες από τα 3-4 είδη που θεωρητικά σε καλύπτουν. Μετά, σκέψου και το έξτρα κόστος που συνδέεται με αυτά, όπως πχ. ανταλλακτικά. Κάνε τον απαραίτητο υπολογισμό και στο τέλος, κάνε την αγορά.

Οικονομικές λύσεις ecigs για  ατμιστές, αρχάριους ή μη

Τέλος, δες και πως θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα, εάν ξεκινάς τώρα το άτμισμα, αλλά και αν είσαι ήδη ατμιστής. Αρχικά, ένας αρχάριος μπορεί να δοκιμάσει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσεως. Πρόκειται για συσκευές που περιέχουν ήδη υγρό αναπλήρωσης, το οποίο μόλις τελειώσει, τότε πετάς τη συσκευή. Το μειονέκτημα είναι πως υπάρχει περιορισμός στα αρώματα, συγκριτικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες. Αν τώρα είσαι ήδη ατμιστής και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, τότε σκέψου ένα vape pen, το οποίο είναι σε λογική τιμή. Συνήθως, τα box mods είναι πιο ακριβά και εξίσου περίπλοκα στη χρήση τους. Όμως, το θετικό τους είναι πως έχουν ειδικές ρυθμίσεις που θα απογειώσουν τη συνήθεια του ατμίσματος.

Κάποιες τελευταίες σκέψεις είναι να σκεφτείς και τα υγρά αναπλήρωσης, ανταλλακτικά ή αξεσουάρ που θα το συνοδεύσουν. Μπορεί όντως, να βρεις μια οικονομική και ποιοτική συσκευή, αλλά το κόστος όλων των προαναφερθέντων  σε βάθος χρόνου να είναι είναι σχετικά ακριβό. Γενικά, όσο πιο απλή είναι η συσκευή, δηλαδή απαρτίζεται από λίγα μέρη, τόσο πιο φθηνή θα είναι. Ως αποτέλεσμα, δεν θα χρειάζεσαι συχνά αλλαγή των ανταλλακτικών της και θα είναι πιο δύσκολο να υποστεί βλάβη. Λάβε υπόψιν, τις παραπάνω πληροφορίες και θα βρεις το κατάλληλο ηλεκτρονικό τσιγάρο για τις ανάγκες σου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή