Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποντιακό γλέντι στα Τρίκαλα με πολύ κέφι

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων έκοψε τη Βασιλόπιτα, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Γκιουλέκας και στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Αποστολίδης έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δράσεις του συλλόγου του 2017 και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη τους προς το σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Δημήτριος Τσιπίδης Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της ΣΜΥ, ο Βασίλειος Αναγνωστόπουλος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, η Ντίνα Δήμα Αντιδήμαρχος Δημ. Σχέσεων & Υπηρεσιών, ο Μιχάλης Λάππας πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, ο Βασίλειος Κρανιάς Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Τρικάλων, ο Παναγιώτης Σακελλαρίου μέλος Δ.Σ e-trikala, ο Ηλίας Τσιαούσης εκπρόσωπος ΝΟΔΕ Τρικάλων, ο Βασίλειος Αδάμος συντονιστής ομάδας εθελοντών Τρικάλων και η Σούλα Μερεντίτη πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησε Ποντιακό γλέντι με πολύ κέφι και ζωντάνια, με τους εξαίρετους μουσικούς Γρηγόρη Σιδερά στη Λύρα, το Αγγείο και τη
Φλογέρα, τον Γιώργο Σιδηρόπουλο στο Τραγούδι και τη Λύρα και τον Φώτη Ηλιάδη στο Νταούλι.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή