«Πορεία στο Μέλλον» επιλέγει και ο Αθανάσιος Κουρκούνης

Με κάθε επισημότητα, ο Αθανάσιος Κουρκούνης του Γεωργίου αποτελεί τη νέα δυναμική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον», ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Θανάσης κατάγεται από το όμορφο Κοτρώνι και είναι συνταξιούχος ξενοδοχοϋπάλληλος, με εργασιακή εμπειρία στον τομέα του άνω των σαράντα ετών, ενώ έχει δημιουργήσει πολύτεκνη οικογένεια καθώς είναι πατέρας πέντε τέκνων.

Ο ίδιος, με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε πως «Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου καθώς θα είμαι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κοτρωνίου.

Αγαπώ το Κοτρώνι, λατρεύω την ομορφιά του ορεινού μας όγκου, διαθέτω αστείρευτη θέληση να προσφέρω στα κοινά και πιστεύω ακράδαντα πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Με μεθοδικότητα, υπευθυνότητα, συγκρότηση και τη δέουσα σοβαρότητα θα θέσουμε βάσεις για την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής».

Από την πλευρά τους, Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας, εμφανώς ενθουσιασμένοι από την αποφασιστικότητα του Θανάση, τον καλωσόρισαν στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Με βαθιά θλίψη η οικογένεια ανακοινώνει την απώλεια του πολυαγαπημένου τους συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού, Γιαννούλη Κωνσταντίνου …
Επιδότηση νοικοκυριών και έκτακτη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

Επιδότηση νοικοκυριών και έκτακτη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, ανακοίνωσε ένα τριπλό πλέγμα στήριξης για την ανακούφιση των καταναλωτών …
Έφυγε από τη ζωή ο 64χρονος Απόστολος Κράλλης

Έφυγε από τη ζωή ο 64χρονος Απόστολος Κράλλης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας συντρόφου, αδελφού και θείου, Απόστολου Κράλλη …