Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πορεία στο μέλλον με όραμα και αξίες» στον Δήμο Πύλης: Χήρας – Τσιούτσιας άνοιξαν αυλαία στον κοινό τους αγώνα

Την αρχή του κοινού προεκλογικού τους αγώνα, την κοινής τους πορείας για την διεκδίκηση του Δήμου Πύλης κήρυξαν οι Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας το πρωί της Κυριακής.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πύλης, όπως κατέγραψε το Τrikalanews.gr, οι δύο ηγέτες του συνδυασμού «Πορεία στο μέλλον με όραμα και αξίες» αναφέρθηκαν στον σκοπό της συνένωσης των δυνάμεών τους, έκαναν κριτική στη νυν δημοτική Αρχή και έδωσαν υπόσχεση ανάπτυξης για τον Δήμο Πύλης.

Το παρών έδωσαν αρκετοί από τις Αρχές του τόπου με το ιδεολογικό – κομματικό φάσμα να είναι ευρύ.

Τον νέο συνδυασμό προλόγισε ο διευθυντής της Νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και περιφερειακός σύμβουλος, Βασίλης Αναγνωστόπουλος.

Ακολούθησε στο βήμα ο επικεφαλής του «Πύλης Όραμα» Θεόδωρος Χήρας λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα περασμένα χρόνια ήταν μια δοκιμασία για να διδαχτούν από τα λάθη τους από την προηγούμενη φορά.

«Είμαστε σε μια θέση να είμαστε περήφανοι για το έργο μας τα προηγούμενα χρόνια στο δήμο. Αυτή την στιγμή για να γίνουν όλα αυτά που θέλουμε να γίνουν πράξη, ο μόνος δρόμος είναι η συνεργασία. Γι’ αυτό καθίσαμε με τον Βαλάντη, κάναμε πολλές παραχωρήσεις και καταφέραμε να πέτυχουμε αυτόν τον στόχο. Αυτή την φορά θα έχουμε εμείς το πάνω χέρι δημιουργώντας έναν συνδυασμό 220 υποψηφίων. Η διαφορά είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί» τόνισε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της «Πύλης Αξιών» Βαλάντης Τσιούτσιας ο οποίος επεσήμανε πως «Οι άνθρωποί που διοικούν τόπο μας δεν έχουν όραμα. Οδηγούν την Πύλη στον κατήφορο. Στους ενδιαφέρει μόνο η καρεκλά, έχουν κάνει τον δήμο τσιφλίκι τους κάνοντας μικρορουσφέτια για να υποχρεώνουν τον κόσμο. Δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον με τέτοια πολιτική. Αν ο λαός τους δώσει άλλα πέντε χρόνια… τι μπορεί να περιμένει από την παρούσα δημοτική Αρχή; Εμείς θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε, όχι να γκρεμίζουμε. Το δημαρχείο θα είναι το σπίτι του κάθε πολίτη οπού θα κυριαρχούν σεβασμός ειλικρινά, δημιουργικότητα και δικαιοσύνη».

Αμέσως μετά κάλεσε τον Θεόδωρο Χήρα στο βήμα, δίνοντας μαζί σύνθημα νίκης καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκόμενους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή