«Πορεία στο Μέλλον» στηρίζει και η Γεωργία Γιδα

Άλλη μια δυναμική προσθήκη για τον Θεόδωρο Χήρα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, καθώς η ΓΙΔΑ Γεωργία του Δημητρίου είναι και επισήμως υποψήφια με το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» .

Η Γεωργία έχει καταγωγή από το όμορφο Ροπωτό και είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Ζήση και μητέρα ενός κοριτσιού.

Η ίδια δηλώνει πως «Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Νιώθω πλήρως συνειδητοποιημένη για την απόφασή μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και απολύτως έτοιμη για να προσφέρω στον τόπο μου.

Ο συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” θα φέρει την αλλαγή σελίδας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Δήμος μας, προκειμένου να μπει σε τροχιά ανάκαμψης και όλοι μας θα εργαστούμε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση υλοποίησης.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε πως «Η Γεωργία είναι μια δυναμική γυναίκα που θα “παλέψει” με όλες τις δυνάμεις της για το καλό του χωριού της. Διαθέτει την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα που θα την οδηγήσουν στον φωτεινό δρόμο της επιτυχίας.

Η Γεωργία θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Ροπωτού.

Γεωργία, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή σου επιτυχία!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …