Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο – Η τρελή πορεία της Jaguar

Αυτόπτες μάρτυρες πάντως υποστηρίζουν ότι  γλίστρησε σε νερά

Το ΙΧ, που σκόρπισε τον θάνατο, ακολούθησε μία τρελή πορεία. Ήταν λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο. Το όχημα, που οδηγούσε ο 66χρονος Δ.Σ., κάτοικος Νέας Παραλίας, και στο οποίο επέβαιναν ο συνονόματος τρίχρονος εγγονός του και η 61χρονη γυναίκα του, κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Για άγνωστους ακόμα λόγους, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο γλίστρησε σε νερά.

Έπειτα καβάλησε το διαχωριστικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ, μιας 53χρονης, που ήταν σταθμευμένο και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 51χρονη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του τρίχρονου που ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο

Αμέσως έφτασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο και την 61χρονη συνοδηγό της Jaguar.

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, ο 3χρονος εγγονός του και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος.  Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του νεκρού άνδρα και γιαγιά του παιδιού.

Το επίσης τραγικό είναι ότι πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου, ακολουθούσαν με άλλο όχημα οι γονείς του μικρού αγοριού, οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή