Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πως κάνετε μια μετακόμιση χωρίς άγχος

Όταν οι πελάτες μας εμπιστεύονται τις μετακομίσεις τους, επενδύουμε πολύ χρόνο στο σχεδιασμό, ανεξάρτητα από το είδος της μετακόμισης που πρόκειται να είναι. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα προβλήματα και ανησυχίες μπορούν να αποφευχθούν με ενδελεχή προγραμματισμό εκ των προτέρων.

Αυτό βοηθάει στο να γίνει μια μετακόμιση στην Αθήνα χωρίς άγχος. Ο λεπτομερής προγραμματισμός μας βοηθάει στην αποφυγή ξαφνικών επιπλέον χρεώσεων. Για παράδειγμα χρεώσεις που αφορούν αποθήκευση κατά τη μεταφορά επειδή ο προγραμματισμός ήταν λάθος. Επωφεληθείτε από τις εξειδικευμένες γνώσεις μας σχετικά με τις μετακομίσεις όλων των τύπων και μεγεθών.

Απαλλαγείτε από αντικείμενα που δεν χρειάζεστε

Υποτίθεται ότι όλα όσα είναι ακόμα στο σπίτι σας θα μεταφερθούν στη νέα τοποθεσία. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αντικείμενα στο σπίτι που δεν θέλετε να μεταφέρετε βεβαιωθείτε ότι τα έχετε αφήσει όλα στην άκρη σε ένα μέρος και ενημερώστε στους επαγγελματίες ότι δεν θα τα μεταφέρουν.

Συσκευάστε τα αντικείμενα και τα κουτιά ετικετών σας

Είναι πολύ σημαντικό αν θέλετε να διατηρήσετε χαμηλό το κόστος μετακόμισης, να επισημάνετε σωστά τα κουτιά σας με τον προορισμό τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι επαγγελματίες γνωρίζουν ακριβώς πού πηγαίνουν τα πράγματα και δεν χρειάζεται να χειρίζονται αντικείμενα περισσότερες από μία φορές. Όσο πιο ανοργάνωτοι είστε και όσο περισσότερη δουλειά δημιουργηθεί θα αυξηθεί και η ταλαιπωρία.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αφήσετε την συσκευασία και αμπαλάζ στην εταιρεία μετακόμισης. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από την δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.

Καθαρίστε το σπίτι σας & Ξεσκονίστε τα έπιπλά σας

Ας μην μεταφέρουμε τη σκόνη από το παλιό σας σπίτι στο νέο. Ας βοηθήσουμε επίσης τους επαγγελματίες ώστε να μην αναπνέουν όλη τη σκόνη που θα υπάρχει στον χώρο. Κάντε ένα γρήγορο καθάρισμα όλων των επίπλων σας πριν μετακομίσετε, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να αποκομίσετε τα οφέλη μιας νέας αρχής.

Συγκεντρώστε όλα τα μικρά πολύτιμα αντικείμενα, κοσμήματα

Ακόμα και πριν προσλάβετε μια μεταφορική εταιρεία, είναι εξαιρετικά σημαντικό να συγκεντρώσετε όλα τα κοσμήματα, μετρητά, μικρά ηλεκτρονικά είδη και άλλα πολύτιμα αντικείμενα και να τα τοποθετήσετε σε ένα ασφαλές μέρος. Κατά την πώληση ενός σπιτιού, θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπαίνουν και θα βγαίνουν από το σπίτι σας και δεν θέλετε να λείπει τίποτα.

Οι επαγγελματίες δεν έχουν καμία ευθύνη όταν πρόκειται για αντικείμενα όπως κοσμήματα, μετρητά κ.λπ. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι όλα τα πολύτιμα αντικείμενα σας συγκεντρώνονται και παραλαμβάνονται μαζί σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν οι επαγγελματίες όταν έρθουν, είναι να αρχίσουν να προστατεύουν τα αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παράσχει επαρκή χώρο για την εταιρεία μετακόμισης, ώστε να μεταφέρουν τα αντικείμενά σας έξω από το σπίτι.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η σκάλα σας είναι καθαρή και απαλλαγμένη από τυχόν αντικείμενα που σας εμποδίζουν.

Σχέδιο για το πού θα σταθμεύσει το φορτηγό

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει πού πρόκειται να σταθμεύσει το φορτηγό. Μετακινήστε οποιοδήποτε όχημα μπορεί να βρεθεί στο δρόμο ή στο γκαράζ. Εάν ζείτε σε διαμέρισμα, ρωτήστε τον υπεύθυνο της πολυκατοικίας εάν υπάρχουν απαιτήσεις από εσάς και την μεταφορική εταιρεία την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η μετακόμιση. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε χώρο για το φορτηγό για να γίνει η μετακόμιση με συνέπεια και ασφάλεια.

Αποσυνδέστε τις συσκευές σας το ψυγείο

Βεβαιωθείτε ότι είτε εσείς είτε ένας επαγγελματίας αποσυνδέετε αυτά τα στοιχεία πριν έρθει η εταιρεία μετακόμισης.  Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει το ψυγείο σας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την γίνει η μεταφορά. Επίσης, τοποθετήστε μια πετσέτα μέσα στον καταψύκτη σας για να απορροφήσει τυχόν υγρασία. Αφαιρέστε την πετσέτα μετά την απόψυξή της.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή