Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πώς θα κινηθεί η αγορά της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στα Τρίκαλα;

Κλειστά εμπορικά και φούρνοι αλλά ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ – Ανοιχτή φυσικά η εστίαση με μεγάλες προσδοκίες εκτός πόλεως

Εθιμική αργία για όλους σχεδόν τους τομείς είναι η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και στα Τρίκαλα όπως είναι φυσικό, η εμπορική αγορά θα είναι κλειστή.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, τα τελευταία χρόνια η ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, έχει καθιερωθεί ως “εθιμική” αργία και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Έτσι και φέτος, ακολουθώντας την ομόφωνη απόφαση όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας προτείνουμε στους συναδέλφους να πράξουν το ίδιο.

Όσον αφορά τα είδη διατροφής, οι συνοικιακοί φούρνοι θα είναι επίσης κλειστοί. Ωστόσο, ανοιχτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ στην περιοχή μιας και δεν εντάσσονται στο πλαίσιο κάποιας επίσημης αργίας για την αγορά.

Ανοιχτά φυσικά θα είναι και η εστίαση, όπου αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο ειδικά περιφερειακά των Τρικάλων με τις κρατήσεις ήδη να έχουν γίνει για όσους περάσουν το τριήμερο εντός των τειχών αλλά και όσους επιλέξουν να επισκεφθούν την περιοχή για τις ημέρες αυτές.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή