Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πόσοι ετεροδημότες ήρθαν στα Τρίκαλα;

1.296 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ – 431 οχήματα μέσα σε 12 ώρες πέρασαν τα διόδια του Ε-65

Οι εκλογές είναι προ των πυλών και οι ετεροδημότες κατέφθασαν ήδη και συνεχίζουν να καταφθάνουν στην περιοχή των Τρικάλων με σκοπό να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αλλά και να δούνε συγγενείς και φίλους,.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Σωτήρης Βησσαράκος στο Trikalanews.gr ήδη τα δρομολόγια έχουν αυξηθεί και ειδικά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν διπλασιαστεί ενώ έχουν προστεθεί και διανομαρχιακά δρομολόγια στο 50% επιπλέον.

Όσον αφορά τους ετεροδημότες των δύο μεγάλων αστικών κέντρων, δηλαδή Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχουν αυξηθεί από 6 σε 15 και από 5 σε 12 αντίστοιχα. Αν υπολογίσει κανείς ότι κάθε δρομολόγιο έχει 48 επιβάτες, συνολικά μιλάμε για 1296 άτομα.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε ο κ. Βησσαράκος, η προσέλευση έχει κορυφωθεί σήμερα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ με την κίνηση σταδιακά να μειώνεται αύριο. Η επιστροφή θα γίνει κυρίως την Κυριακή των εκλογών ενώ σχετικά αυξημένη θα είναι και τη Δευτέρα με αρκετούς – κυρίως φοιτητές- να αξιοποιούν το τριήμερο που έχει διαμορφωθεί λόγω εκλογών. Βέβαια, σε σχέση με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, η κίνηση δεν είναι και τόσο αυξημένη ενώ σίγουρα, η κινητικότητα των ημερών δεν σημαίνει ότι διασφαλίζει οικονομικά τον υπόλοιπο χρόνο την κοινοπραξία. Να σημειωθεί ότι, δεν εφαρμόζονται πλέον κρατήσεις αλλά εκδίδονται ηλεκτρονικά εισιτήρια επιβατών που σημαίνει ότι ο αριθμός που προαναφέρθηκε είναι και πλήρως επιβεβαιωμένος.

Αύριο η κορύφωση της έλευσης ετεροδημοτών με ΙΧ

Αντίστοιχα αυξάνει η κίνηση για τους ετεροδημότες που έρχονται Τρίκαλα με ΙΧ.

Σε αυτή την περίπτωση ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που διασφάλισε το Trikalanews.gr και αφορούν την κίνηση των διοδίων του Ε-65 με κατεύθυνση προς Τρίκαλα.

Έτσι, από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 12 το μεσημέρι είχαν διέλθει από τα διόδια από Αθήνα με κατεύθυνση προς Τρίκαλα 431 οχήματα! Μιλώντας με το αρμόδιο τμήμα της Κεντρικής Οδού, μας ενημέρωσαν ότι αναμένουν τον μεγαλύτερο όγκο της κίνησης αύριο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή