Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πότε ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και την ανακοίνωση των τελικών σχημάτων που θα διεκδικήσουν τη ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Η ευθύνη της συγκρότησης ανήκει στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τα μέλη της οποίας αναμένεται να συνεδριάσουν πιθανότητα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ώστε η Κεντρική Επιτροπή να επικυρώσει τις αποφάσεις στα τέλη του μήνα.

Συνεπώς, η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Τρικάλων, αναμένεται το τελευταίο τριήμερο του Γενάρη. 

Έχει «κλείσει» η έκτη θέση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr πέντε από τα έξι ονόματα που θα κατέλθουν στη μάχη της κρίσιμης εκλογικής διαμάχης διεκδικώντας τη ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διασφαλίσει θέση υποψηφιότητας. Η έκτη θέση, φαίνεται ότι δεν έχει κλειδώσει ακόμη, μιας και φλερτάρει με τρεις πιθανούς υποψηφίους, που ο καθένας παρουσιάζει το δικό του θετικό πρόσημο ως προς τη συμβολή του στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, Γιάννης Χάιδος, Πέρυ Χαριτοπούλου και Μαρίνα Κοντοτόλη συγκροτούν το ψηφοδέλτιο, ενώ αναμένεται με τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας η απόφαση για τον έκτο υποψήφιο να ληφθεί ανάμεσα στους: Γιώργο Τσιάκαλο, Θανάση Μπουλογεώργο και Λευτέρη Τσικρικά…

Όπως και να έχει, ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε τροχιά υψηλής ταχύτητας θέλοντας έτσι κι αλλιώς να είναι όλα έτοιμα εσωκομματικά ώστε όποια στιγμή και να ανακοινωθούν εθνικές εκλογές, να είναι έτοιμος για μιας συγκροτημένη και αποτελεσματική προεκλογική εκστρατεία.

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή