Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Που βρίσκεται η αλήθεια;

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Διοίκησης Νοσοκομείου Τρικάλων.
 
Μια δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για Νοσοκομεία της Θεσσαλίας που δεν έχουν …γάζες, προκάλεσε την γραπτή αντίδραση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων στην οποία, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κ. Αγοραστός, σε σημερινή του συνέντευξη αναφέρει ότι δεν υπάρχουν γάζες στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας.

Κατ’ αρχήν να αναφέρουμε πως ο κ. Αγοραστός είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει η διαδικασία του ΕΣΠΑ από αρχές Δεκεμβρίου, πράγμα που δεν έκανε και χρονοτριβεί μέχρι και σήμερα. Εάν όμως ο Περιφερειάρχης έχει πραγματικό έλλειμμα και ψάχνει γάζες, το Νοσοκομείο Τρικάλων είναι διατεθειμένο να δώσει όσες γάζες χρειάζεται οποιοδήποτε Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας, όχι μόνο της Θεσσαλίας, αλλά και της Στερεάς Ελλάδας.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!».

Με αφορμή το ΕΣΠΑ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αγοραστός δέχεται «πυρά» από την νυν διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων που του επιρρίπτει προσωπικές ευθύνες, την ώρα που ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επιρρίπτει τις ευθύνες για τα «κακώς κείμενα» στο ΕΣΥ στην …Κυβέρνηση…

Που βρίσκεται η αλήθεια;
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή