Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Που ταξίδεψαν οι Τρικαλινοί για το Πάσχα

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να ασχολούμαστε με τον τουρισμό που καταφθάνει στην περιοχή μας αυτές τις ημέρες, όμως και οι Τρικαλινοί κάνουν την «έξοδό» τους και μάλιστα σε προορισμούς αρκετά μακρινούς, ακόμη και για τις μέρες του Πάσχα. Έτσι, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, και φέτος, την ίδια ώρα που κατακλύζεται από τουρίστες η περιοχή μας, οι Τρικαλινοί γίνονται κι αυτοί τουρίστες και επιλέγουν όμορφους προορισμούς εντός και εκτός της χώρας.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου στα Τρίκαλα, Παναγιώτης Ντιντής, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για φέτος ήταν Κυκλάδες και Κέρκυρα – ως κλασικές επιλογές – αλλά και Πελοπόννησος. Στο εξωτερικό δε, η ζήτηση για ταξιδιωτικές εμπειρίες από Τρικαλινούς, ξέφυγε από τα καθιερωμένα των ευρωπαϊκών προορισμών. Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Ντιντής, ήραν αρκετοί αυτοί που πέταξαν για Αργεντινή, Βραζιλία και αλλού!

Σε κάθε περίπτωση, τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι οι Τρικαλινοί δεν αντιμετωπίζουν σαν πολυτέλεια τις ταξιδιωτικές τους διαδρομές αλλά ως δικαίωμα και το συμπεριλαμβάνουν στις βασικές τους δραστηριότητες. Επίσης, εστιάζουν σε προορισμούς που μπορούν να τους προσφέρουν βιώματα και εμπειρίες, μιας και σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός… αλλά το ταξίδι.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή