Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα την ερχόμενη εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20-12-2021

  • Από ώρα 08:00-12:00 Στα χωριά: Διαλεχτό, Μεγάρχη, καθώς και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες,                                       βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.     

ΤΕΤΑΡΤΗ  22-12-2021     

  • Από ώρα 08:00 – 15:00 Στα Τρίκαλα στις οδούς : Τμήμα της οδού Κορωνίδος, από το ύψος της οδού Αθηνάς Εργάνης αριστερά και δεξιά έως την οδό Μετεώρων. Καθώς και τα κάθετα τμήματα των οδών αριστερά και δεξιά Αλεξάνδρας, Στεργιοπούλου, Αθαμανών, Κωλέττη, και Κανάρη. Επίσης τμήμα της οδού Αριστοτέλους αριστερά και δεξιά από το ύψος της οδού Μετεώρων έως την οδό Αλεξάνδρας.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή