Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ  21-05-2020

1.    ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

α. Από ώρα 08:00-12:30 στα χωριά: Βαλτινό Ματσουκείκα, Παραπόταμο, Δροσοπηγή, Λιλή, Φωτάδα,    Βαλομάνδρι, Κ. Ελάτη, Μέλιγο, καθώς και τα αρδευτικά αυτών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22-05-2020

2.    ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

α. Από ώρα 08:00-11:30 στον οικισμό :  Τρίκκη, Λεπτοκαρυά, καθώς αριστερά και δεξιά στην Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων από το ύψος του κολυμβητηρίου έως τα φανάρια Σεισμοπλήκτων. Επίσης  αριστερά και δεξιά από τα φανάρια Σεισμοπλήκτων προς Λεπτοκαρυά

β. Από ώρα 12:00-14:00 στα χωριά: Πύλη (Στο Βορειοανατολικό τμήμα Σεισμοπλήκτων ).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή