Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα την Τετάρτη και Πέμπτη

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

 ΤΕΤΑΡΤΗ  01-12-2021

  1. Από ώρα 08:00-11:00 Στο Μεγαλοχώρι, δρόμο για Πατουλιά μετά τα ψυγεία Λαναρά δεξιά, αρδευτικά, Φ/Β, θερμοκήπια.
  2. Από ώρα 08:00- 10:00 Στα χωριά Ταξιάρχες, Πετρόπορο τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες έως πίσω από Γεωργανάδες.
  3. Από ώρα 11:00-14:00 Στα χωριά Νομή, Φανερωμένη. Φανερωμένη τμήμα του χωριού προς Νομή, τα αρδευτικά, Φ/Β. Νομή τα αρδευτικά, Φ/Β.

ΠΕΜΠΤΗ 02/12/2021

  1. Από ώρα 08:00-11:00 Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Ιωαννίνων, από το ύψος του κολυμβητηρίου, οικ. Τρίκκη και οικ. Λεπτοκαρυά.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή