Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση εργασίας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., κος Απόστολος Σπαθής, υπογράμμισε τη συνεχή και ουσιαστική υποστήριξη που παρέχει το Κέντρο προς τις Ε.Δ.Υ.

Στις 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών του Κέντρου Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) και των μελών των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4823/03-08-2021, άρθρο 16 παράγραφος 10, που αφορά στην “Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις”, η συνάντηση είχε ως στόχο τη συζήτηση και τον συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών για την άρση των εμποδίων μάθησης.

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., κος Απόστολος Σπαθής, υπογράμμισε τη συνεχή και ουσιαστική υποστήριξη που παρέχει το Κέντρο προς τις Ε.Δ.Υ., ενισχύοντας έτσι το έργο τους για την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών δομών και την παροχή σημαντικής κοινωνικής, εκπαιδευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης στους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως η βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης της Ε.Δ.Υ., η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεις για την ποιοτικότερη διαχείριση της τάξης. Επιπλέον, αναφέρθηκε η ανάγκη για στενότερη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων επαγγελματικών κλάδων που συμβάλλουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. εκφράζει την ικανοποίησή του για την ενεργό συμμετοχή και τον εποικοδομητικό διάλογο που διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης και δηλώνει τη δέσμευσή του για συνεχή υποστήριξη των Ε.Δ.Υ. και την ενίσχυση των προσπαθειών προς την επίτευξη κοινών στόχων.

Για το Κέντρο Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων

Ο Προϊστάμενος

Απόστολος Σπαθής

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή