Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη

Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνάντηση με τον γνωστό συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη.Ο κ. Ξενάκης, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διαφήμισης, ασχολείται με την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, που είναι και το μεγάλο του πάθος.

Αρχικά, ο κ. Ξενάκης μίλησε για τα βιβλία του, που περιλαμβάνουν καθημερινές, φαινομενικά ασήμαντες, ιστορίες, οι οποίες μιλάνε για ανθρώπινες αξίες και τη σημασία της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς. Στη συνέχεια, συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να οχυρώσουμε τον εαυτό μας ενάντια σε άσχημες σκέψεις και συμπεριφορές. Αναφέρθηκε σε ιστορίες ανθρώπων, που ενώ θα είχαν κάθε λόγο να είναι δυστυχισμένοι, αυτοί κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Επίσης, συμβούλεψε το κοινό να μη μένει αδρανές, να μη θεωρεί τίποτα δεδομένο και να είναι ευγνώμων για αυτά που έχει στη ζωή του.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ξενάκη που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας και ελπίζουμε, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επισκεφτεί και δια ζώσης τη Βιβλιοθήκη.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή