Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πράσινο φως» για την προκήρυξη θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Πρόβλεψη για ενίσχυση με σημαντικές ειδικότητες

Το «πράσινο φως» για την προκήρυξη 7 θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων Βαθμού Επιμελητή Β’  για την κάλυψη κενών σε Τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων «άναψε» το Υπουργείο Υγείας με σχετική απόφαση. 

Οι θέσεις που εγκρίθηκαν για το νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας είναι οι εξής:

Νεφρολογίας, Παιδιατρικής, Ωτορινολαρυγγολογίας, Ακτινολογίας, Αναισθησιολογίας, Εσωτερικής Παθολογίας, Καρδιολογίας με εμπειρία στην Επεμβατική.

Πρόκειται για ειδικότητες που είτε έρχονται να ενισχύσουν σημαντικά τις κλινικές που αφορούν, είτε να καλύψουν σημαντικά κενά που έχουν προκύψει. Ανάμεσα σε αυτές, οι θέσεις Ακτινολογίας και Ωτορινολαρυγγολογίας.

Στην πρώτη περίπτωση, εφόσον καλυφθεί η θέση, αναμένεται να αυξήσει τη δυνατότητα βασικών διαγνωστικών εξετάσεων που σήμερα, όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, γίνονται κάτω από πολύ πιεστικές συνθήκες. Όπως οι μαστογραφίες, τα ραντεβού των οποίων έχουν ήδη εξαντληθεί μέχρι τέλος του χρόνου.

Στη δεύτερη περίπτωση, το κενό που έχει προκύψει στην ειδικότητα ΩΡΛ είναι γνωστό εδώ και καιρό. Μια επίσης βασική ωστόσο ειδικότητα για την οποία πολλές φορές οι πολίτες σπεύδουν στη δευτεροβάθμια δομή υγείας.

Οι θέσεις όπως προβλέπονται ακριβώς από την απόφαση του Υπουργείου Υγείας:

Δείτε επίσης:

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή