Πράξη αγάπης και προσφοράς από την Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας

Το καλό παράδειγμα έδωσε για μια ακόμη μια φορά η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ).

Συγκεκριμένα, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεχτήκαμε τηλεφώνημα για ένα 15χρονο κορίτσι που πάσχει από Λευχαιμία τύπου Λεμφοβλαστόματος και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου! Άμεσα τροφοδοτήσαμε φιάλες αίματος μετά την έκκληση, μέσω της Τράπεζας αίματος που τηρεί η Ε.Σ.ΠΕ.Θ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μέρα για τον συνάνθρωπο λοιπόν, ήταν η τελευταία ημέρα του έτους 2017 για την Ένωση! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος απευθυνόμαστε όχι μόνο στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ αλλά και στους λοιπούς συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο να δώσει αίμα, αποδεικνύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο, ότι η ζωή είναι πάνω από όλα τα αγαθά, και φυσικά πάνω από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια.

Ειδικότερα αυτές τις άγιες ημέρες, τα συναισθήματα είναι διαφορετικά και οφείλουμε, όπως ευχόμαστε να σκεφτόμαστε αντίστοιχα την υγεία και τον άνθρωπο.

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε, για αυτή την πράξη Αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΕΣΠΕΘ)!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ (15)ΧΡΟΝΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2018 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Από την Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή