Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πρεμιέρα» για το 2024 έκανε σήμερα η Λαϊκή Αγορά των Τρικάλων

Τοποθετήθηκαν στους πάγκους τα πρώτα POS- Προβληματισμένοι οι παραγωγοί

Με..το δεξί και με τα πρώτα POS να κάνουν την εμφάνισή τους, έκανε «ποδαρικό» σήμερα η πρώτη Λαϊκή Αγορά του χρόνου στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, η κίνηση ήταν «χλιαρή» με τους πωλητές να δηλώνουν εμφανώς προβληματισμένοι, τόσο για την προσέλευση του κόσμου, όσο και για το νέο μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης των μηχανημάτων POS.

Αναφορικά με το θέμα, μίλησε στο Trikalanews.gr, μέλος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Τρικάλων, ο κ. Νίκος Παπακώστας, αναλύοντας την κίνηση, τους προβληματισμούς καθώς και την συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Τρικαλινό Υπουργό Κώστα Σκρέκα.

 

Το νέο μέτρο δείχνει να έχει «μουδιάσει» προς το παρών τους παραγωγούς, οι οποίοι σε δηλώσεις τους στο Trikalanews.gr, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους.

Ο κ. Βλαχομήτρος Παναγιώτης, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα την αίτηση για το POS, αλλά θα επιληφθεί άμεσα, φοβάται πως τα νέα μέτρα στο τέλος, θα τους διώξουν από τις Λαϊκές…

Ο κ. Αργυρόπουλος Θανάσης είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται στην αναμονή να παραλάβουν το τερματικό POS, από την τράπεζα τις επόμενες μέρες.

Δυστυχώς, δεν λείπουν και οι παραγωγοί που το νέο μέτρο, ήταν η «τελευταία σταγόνα στο ποτήρι», με αποτέλεσμα να σκέφτονται να εγκαταλείψουν το επάγγελμα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Trikalanews.gr o κ. ο Βασίλης Καλαθάς.

Δείτε εικόνες:

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή