Προβλήματα και στη Σκιάθο λόγω «Ζορμπά»

 Πολλά προβλήματα και καταστροφές και στη Σκιάθο από το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά».
 

   Συγκεκριμένα, φερτά υλικά και λάσπη έφτασαν στις αυλές των σπιτιών καλύπτοντας τραπεζοκαθίσματα και αυτοκίνητα ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε χειμάρρους και ποτάμια.
   Αγανάκτηση είναι αυτό που νιώθουν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων που είδαν τις περιουσίες τους να πλημμυρίζουν ενώ 250 τουρίστες που διέμεναν στο Skiathos Palace  μεταφέρθηκαν για ασφάλεια από το ξενοδοχείο καθώς εχθές αναμενόταν η επιδείνωση του καιρού.

   Επιπλέον, υπήρξε η διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης για πάνω από 6 ώρες στη Σκιάθο λόγω ζημιάς σε υποσταθμό της ΔΕΗ από την πλημμύρα  ενώ άγνωστο παρέμενε το ενδεχόμενο αποκατάστασης της ζημιάς.

   Επιπροσθέτως, κατολίσθηση έλαβε χώρα στον δρόμο από Τρούλο προς Ασέληνο λόγω κατολίσθησης στην περιοχή «στήλες». Από την κατολίσθηση έπεσαν 13 πεύκα και έκλεισε ο δρόμος όπου βρίσκονταν στην περιοχή οχήματα του Δήμου και της Πυροσβεστικής.

   Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση σε Σκόπελο και Αλόννησο είναι ελεγχόμενη καθώς δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή