Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προχωρά η ανακατασκευή του γηπέδου στον αθλητικό χώρο του Αγ. Νικολάου

Β. Τσιάκος: Στόχος μας να αναπλάσουμε συνολικά τον χώρο

Ένα έργο αθλητικής υποδομής το οποίο παλαιότερα απασχόλησε επί μακρόν τα τοπικά δρώμενα, δρομολογείται από τη Δημοτική Αρχή για την οριστική κατασκευή, την ουσιαστική αναμόρφωση και αξιοποίηση του χώρου. Πρόκειται για το αθλητικό κέντρο στον Αγ. Νικόλαο κοντά στις σχολές ΤΕΙ και τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής. Ειδικότερα η Δημοτική Αρχή προχωρά άμεσα σε έναρξη των εργασιών για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου με βάση και τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί παλαιότερα.

Στο χώρο προβλέπεται να γίνουν οι εξής εργασίες:

– Καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου.

– Προμήθεια, μεταφορά και κατασκευή λατομείου Β τριβής .

-Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ύψους 50 χιλ. με σύστημα απορρόφησης κραδασμών .

– Προμήθεια  και τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου και πάγκων αναπληρωματικών.

Τα χρήματα  για το έργο ύψους 188.500 ευρώ προέρχονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος μετά την ανακοίνωση της έναρξης διαδικασίας κατασκευής του έργου δήλωσε: «Το Αθλητικό κέντρο στον Αγ. Νικόλαο αποτελεί ένα υπό ανάδειξη σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή του Βορειοδυτικού τομέα της πόλης της Καρδίτσας. Όπως είναι γνωστό ο χώρος πλέον έχει περάσει στην ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας στο Δήμο, αρχίσαμε να αναζητούμε λύσεις για την αξιοποίηση του. Σε αυτή τη φάση προχωρούμε το προγραμματισμένο από παλαιότερα έργο της κατασκευής του αγωνιστικού χώρου. Στόχος μας να αναπλάσουμε συνολικά την περιοχή, ώστε να αποτελέσει ένα ακόμη πόλο αναφοράς για την πόλη μας. Στην κατεύθυνση αυτή προετοιμάζεται ήδη σχετική μελέτη και αναζητούμε χρηματοδοτικά εργαλεία για την ένταξη της».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή