Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων

Πέντε σχήματα στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού – Η ανάδοχος εταιρεία θα αναλάβει επιπλέον τη διαχείριση και τη συντήρηση του κτηρίου

Μετά τις εθνικές εκλογές, ενεργοποιούνται εκ νέου οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων μέσα από σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, το λεγόμενο σχήμα ΣΔΙΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr, στη β’ φάση του διαγωνισμού έχουν περάσει οι εταιρείες ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΤΕΣΕ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΤΕΚΑΛ.

Να σημειωθεί βέβαια ότι πρόκειται για «πακέτο» έργων ανέγερσης, ανακατασκευής αλλά και συγχρόνως διαχείρισης και συντήρησης Δικαστικών Μεγάρων της Κεντρικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν την ανέγερση νέων Δικαστικών Μεγάρων σε Βόλο και Λαμία, νέα πτέρυγα στην Καρδίτσα και ανακατασκευή του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου στα Τρίκαλα. Το συνολικό κόστος του «πακέτου» ανέρχεται στα 59,91 εκατ. ευρώ με αναθέτουσα Αρχή είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή