Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ ο Χρίστος Λιάπης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  ΚΕΘΕΑ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, που παρά τις αντιδράσεις, προχώρησε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου του οργανισμού.

Η υπουργική απόφαση του κ. Βασίλη Κικίλια, που βάζει τέλος στην εποχή του «αυτοδιοίκητου» του Κέντρου, αναφέρει πως όλα τα μέλη του Δ.Σ. ασκούν τα καθήκοντά τους αμισθί.

Σύμφωνα με την απόφαση πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ ορίζεται ο δικός μας ψυχίατρος κ. Χρίστος Λιάπης και αντιπρόεδρος η Κοινωνιολόγος, Πρόεδρος κέντρου πρόληψης «Αθηνά-Υγεία», κυρία Φωτεινή Λεομπίλλα.

O Ψυχίατρος είναι ανάμεσα στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχε επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από δύο χρόνια, στο πλαίσιο ανανέωσης του κόμματος που τότε ήταν στην αντιπολίτευση.

«Μεγάλη η τιμή της επιλογής του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και της Κυβέρνησής μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπό μου. Θα ανταποκριθώ. Εξασφαλίζοντας συναίνεση και αποτελεσματικότητα» σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ ο Χρίστος Λιάπης©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή