Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προεκλογικό θερινό ραντεβού με κωμωδία στον Θερινό Κινηματογράφο Τρικάλων

Φέτος θα τα καταφέρουμε! Πέρυσι, ο καιρός δεν μας άφησε να μετάσχουμε στο καθιερωμένο μας ραντεβού με μια θερινή κωμωδία. Φέτος, δεν υπάρχει περίπτωση, θα γίνει η προβολή! Στη Ράξα, στο καφενείο «Τσιαρονίκος» με τον όμορφο χώρο κάτω από τα δέντρα, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων θα προβάλει την κωμωδία Inspector General (Ο κύριος Επιθεωρητής), βασισμένη σε ομώνυμο διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ. Μια κωμωδία – μιούζικαλ με άφθονο γέλιο και χαλαρή διάθεση, μέσα στο καλοκαίρι, λίγο πριν τις εκλογές…

Είσοδος ελεύθερη, σουβλάκι άφθονο, μπύρες ομοίως, κέφι στα ύψη και σας περιμένουμε όλους/ες από τις 21:00 για να τακτοποιηθούμε και να παραγγείλουμε. Η ταινία θα ξεκινήσει στις 21:45.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Γκέοργκι, ένας αναλφάβητος που ακολουθεί τους τσιγγάνους, υποπίπτει σε γκάφα και δραπετεύει από περιοδεύον εμπόριο ψεύτικων ελιξιρίων. Τριγυρνώντας στην Ουγγαρία, συλλαμβάνεται και οδηγείται στα κάτεργα του Μπρόντι, όπου είναι να κρεμαστεί. Οι αρχές της πόλης είναι σε μεγάλο σούσουρο, μια και πρόκειται να τους επισκεφτεί ο γενικός επιθεωρητής του κράτους και λόγω μεγάλης διαφθοράς, φοβούνται για τα χειρότερα. Από λάθος θα περάσουν τον Γκέοργκι για τον επιθεωρητή κι αυτός δεν λέει όχι στην ευκαιρία. 

Info
Τίτλος: Inspector General (Ο κύριος Επιθεωρητής)
Σκηνοθεσία: Henry Koster
Σενάριο: Philip Rapp, Harry Kurnitz, Ben Hecht βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Nikolai Gogol           
Πρωταγωνιστούν: Danny Kaye, Walter Slezak, Barbara Bates, Elsa Lanchester, Gene Lockhart
Γλώσσα: Αγγλικά
Ετος: 1949
Διάρκεια: 102
 
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, Καφενείο «Τσιαρονίκος», Ράξα. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ
Ωρα προσέλευσης 21:00 – 21:30
Ωρα προβολής 21:45

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή