Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προφυλακίστηκε ο Τρικαλινός αδελφοκτόνος Κώστας Μπαλντούνας

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, προφυλακίστηκε πριν λίγα λεπτά μετά την 4,5 ωρών απολογία του ο ο 66χρονος Κώστας Μπαλντούνας ο αδελφοκτόνος του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr ο αδελφοκτόνος, φέρεται να επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό του Βάϊο αλλά πυροβόλησε για να τον τρομάξει και ότι βρισκόταν σε άμυνα δεχόμενος απειλές από το θύμα που κρατούσε δίκρανο και μαχαίρι.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως «θόλωσε» το μυαλό του όταν το θύμα συκοφάντησε την γυναίκα του δράστη και τον νεκρό πατέρα τους, αναφέροντας στον Ανακριτή τι ακριβώς ειπώθηκε.

Ο Δικηγόρος του κατηγορούμενου Δημήτρης Σαμαρτζής, αιτήθηκε αναπαράσταση του φονικού με εμπειρογνώμονα διορισμένο από τον Ανακριτή Τρικάλων, εξέταση του κατηγορουμένου από Ψυχίατρο καθώς η σχεδόν 20ετή διαμάχη των 2 αδερφών, φέρεται να οδήγησε σε διαταραχή των νεύρων του κατηγορούμενου καθώς και δακτυλοσκόπηση της εξώπορτας της οικίας του φονικού για να διαπιστωθεί αν το θύμα επιχείρησε να εισβάλει στην οικία.

Μέχρι να διεξαχθεί η δίκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο δράστης θα κρατείται στις Φυλακές, πιθανότατα των Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή