Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από πολύωρη απολογία στον Ανακριτή Τρικάλων ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα. Οδηγείται για κράτηση στις Φυλακές Τρικάλων.

18 Feb 2026

Προφυλακιστέος κρίθηκε, έπειτα από πολύωρη απολογία ενώπιον του Ανακριτή Τρικάλων, ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα.

Η απολογία του επιχειρηματία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οδηγείται για προσωρινή κράτηση στις Φυλακές Τρικάλων, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης ποινικής διαδικασίας.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως παραμένει συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα, σημειώνοντας ότι θεωρούσε ασφαλείς τους χώρους του εργοστασίου, όπου – όπως ανέφερε – εργάζονταν και μέλη της οικογένειάς του.

Παράλληλα, φέρεται να αναφέρθηκε σε συνεργάτες που είχαν την ευθύνη για επιμέρους τεχνικά ζητήματα, ενώ για το ζήτημα της οσμής υποστήριξε ότι σχετική ενημέρωση έφτασε καθυστερημένα σε εκείνον.

Οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση συνεχίζονται.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..