Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόγραμμα Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών από 7 έως 12 Ιουνίου 2020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή της Πεντηκοστής 7 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (6:30-8:00 όρθρος, 8:00-9:15 Θ. Λειτουργία και 9:15-10:30 Εσπερινός Γονυκλισίας).

Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γόμφων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 8 Ιουνίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος χωρίου Άγιος Βησσαρίων (Δούσικο).

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο ίδιο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο ίδιο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου επί τη εορτή της Αγίας Μάρτυρος Ακυλίνης.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή της Πεντηκοστής 7 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει στο Βαλτινό.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 8 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει στη Λεπτοκαρυά.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή