Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος:

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλλιρρόης.

Στις 12 το μεσημέρι, θα τελέσει το μυστήριο του Γάμου πνευματικών του τέκνων, στον Ιερό Ναό Παναγίας Γαλακτοτροφούσας Ανθούσας.

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 6.45 μ.μ., θα υποδεχθεί την τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμπάκας, και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί, εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Το απόγευμα στις 7 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Βησσαρίωνος, στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμπάκας.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα λάβει μέρος στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή