Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόγραμμα Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού των Χριστουγέννων και θα τελέσει την θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου το πρωί, εορτή των Χριστού Γεννών, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.

Την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Εν συνεχεία θα προστεί της Δοξολογίας επί τη ενάρξει του νεόυ έτους.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας, θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου Γρηγορίου Μεγαλομετεωρίτου.

Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού των Θεοφανείων και θα τελέσει την θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά. Εν συνεχεία θα τελέσει την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου το πρωί, εορτή της του Θεού Επιφανείας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Εν συνεχεία θα τελέσει την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή